Restaurant Can Pere Camarasa CB Balaguer – CB Almacelles

Restaurant Can Pere Camarasa CB Balaguer 77-29 CB Almacelles

El partit comença amb un Balaguer molt espès en atac i en defensa i així ho reflectia el marcador als primers cinc minuts de partit, 8 a 6. En reprendre el joc després d’un temps mort l’equip local realitza un gran parcial i es finalitza el primer quart 22 a 8. El segon quart el conjunt balaguerí continua amb la mateixa dinàmica molt espessos en atac però bé en l’aspecte defensiu.
En reprendre el tercer quart el conjunt balaguerí realitza un magnífic treball defensiu la qual cosa li permet que el conjunt visitant no jugui còmode en atac i li permet agafar més avantatge en el marcador. A partir d’aquest moment els dos equips han continuat treballant diferents aspectes per encarar els seus pròxims partits i s’arriba a final de partit amb un 77 a 29.