Quarts de final: Bonet Cars CB Balaguer – CB Calaf

Bonet Cars CB Balaguer 49 – 63 CB Calaf

Partit d’anada dels quarts de final de la territorial lleidatana júnior femení. El Balaguer rebia un potent CB Calaf que li posaria les coses molt difícils. Les visitants, còmodes amb un ritme lent i una defensa molt tancada, permetent tirs exteriors en tot moment prenien la iniciativa en el marcador i partit. Les locals, no s’acabaven de sentir còmodes i perdien més boles de les habituals, juntament amb la relaxació defensiva impròpia de partits com aquest. Al  descans s’arribava amb un clar 19-33 per les visitants.

La tònica del partit va seguir igual, el Balaguer era incapaç de superar una defensa molt junta i veia com el CB Calaf s’escapava al marcador, en distàncies superiors als 20 punts de diferència. El resultat era 37-61 a falta de poc més de 2 minuts de partit, però aleshores van entrar tots els llançaments exteriors que no havien entrat fins al moment i amb un espectacular parcial de 12-2 en dos minuts i escatx, el Balaguer aconseguia un fil d’esperança cara la tornada, finalment 49-63.