PLAYOFF (anada): Natural Optics Balaguer- Cappont

equips temporada 2012 2013 5 20121014 1331153167

Contents tot i la derrota, menys 23 punts.

Primer que tot felicitar al Cappont per la victòria, justa i merescuda. També felicitar als cadets del Balaguer pel partit fet.

Partit de play of anada, el rival el primer del grup Cappont contra el tercer del segon grup  Balaguer. Direm que si hi ha diferencia però que no n’hi ha tanta com a priori semblava. El Cappont un bon equip amb banqueta i molt agressius, el Balaguer amb no tanta banqueta i no tant agressius. Amb tot contents.

El partit ha començat amb pressió per part del Cappont desprès de cistella que el Balaguer no ha sabut contrarestar, el Balaguer en canvi ha plantejat una zona pres al mig del camp que el Cappont tampoc ha sabut contrarestar, d’aquesta forma hem arribat al final del primer període amb un parcial de 13-14 per l’equip visitant.

El segon període parcial de 07-13 també visitant, bastant igual que el primer, els canvis es notaven mes al Balaguer que al Cappont.

Be, mitja part parcial de 20-27 Cappont, tot per decidir, honestament crec el Cappont no esperava tenir el partit tant just al arribar a la mitja part, nosaltres tampoc vist la situació a les respectives classificacions. Animats i contents però queda 20 minuts, som hi.

Tercer període parcial de 13-23 Cappont, l’equip visitant ha pujat la pressió i ens hem vist sorpresos fins al punt que no podíem treure de banda, un temps mort ha suavitzat el tema i ha equilibrat la sortida dels visitants.

Quart període parcial de 10-16 Cappont, igual que l’anterior, el Balaguer amb el handicap de la lesió del jugador numero 4 Farre que unida a la que ja teníem de llarga durada del numero 10 Camacho ens ha mermat mes.

Les mancances amb el rebot i el plus d’agressivitat que ens ha faltat durant tota la temporada també han estat presents en aquest partit.

El diumenge que ve Cappont a les 16,00 hores, tot i les diferencies de classificació i les lesions anirem a Lleida i competirem. Vos esperem a tots.