Perfumeria Dalmau CB Balaguer 81

CB Cervera Mobel Linea 35

Crònica

Les Balaguerines s’enfrontaven contra un equip que destaca per la seva bona tècnica individual.

Al final 2n període el marcador estava molt ajustat (14-13), degut a la falta d’intensitat de les locals.

En el 3r i 4t període les locals van mostrar una defensa amb molt de treball que els va permetre robar pilotes i poder fer cistelles còmodes, fet que va causar que al descans la diferencia ja fos de 19 punts (38-19).

Després del descans la dinàmica va seguir pel mateix camí, amb molta defensa i a més a més un atac més sòlid i més treballat del que havíem vist en la 1a part. Tot i així les del Cervera en cap moment van baixar els braços i van mostrar un molt bon bàsquet.

Noies, a seguir amb aquesta intensitat, lluita i esforç a pista. A seguir treballant!