Sortida al Palau Blaugrana

Sortida al Palau Blaugrana

FC BARCELONA LASSA – CSKA MOSCÚ

 

El proper dijous dia 4 de gener de 2018, assistirem al Palau Blaugrana al partit de bàsquet que jugarà el FC Barcelona LASSA contra el tot poderós CSKA de Moscú. Partit corresponent a la fase de grups de l’Eurolliga.

 

El preu pels jugadors/es del Club per aquesta sortida és de 34€ pels jugadors i 42€ pels acompanyants i inclou:

 

  • Entrada al partit.
  • Autobús des de Balaguer.
  • Una activitat extra al recinte del Futbol Club Barcelona: aquest any s’ha optat per fer-se una foto amb els jugadors del FC Barcelona abans de la disputa del partit.

 

Disposem d’entrades limitades per aquesta sortida ja que és un partit de màxima rellevància i interès per tots els afeccionats al món del bàsquet, en cas que la demanda sigui superior al nombre de les entrades concedides, es concediran les entrades als jugadors/es en primer terme i caldrà limitar el nombre de familiars i/o acompanyants per jugador/a seguint l’ordre d’inscripció.

Per tal de poder organitzar la sortida, us agrairíem que ens retornéssiu l’autorització adjunta , degudament emplenada i signada el més aviat possible al correu electrònic general del club info@cbbalaguer.cat. Aquesta autorització l’han de signar els pares, mares i/o tutors dels jugadors/es menors d’edat. Juntament amb el justificant del pagament.

Pels jugadors/es i/o familiars-acompanyants majors d’edat que vulguin assistir al partit, ens ho heu de fer saber el més aviat possible. Podeu confirmar la vostra assistència enviant un correu electrònic a info@cbbalaguer.cat o podeu fer-ho desde la nostra secció de contacte de la web.

L’hora de la sortida serà a les 17.00h des del Poliesportiu de Balaguer.

Sortida Palau Blaugrana

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

seventeen − 12 =