Natural Optics CB Balaguer – CB Borges-Garrigues

NATURAL OPTICS CB BALAGUER 58-57 CB BORGES-GARRIGUES

Partit molt disputat entre els dos primers classificats del grup, i amb un Borges invicte fins llavors. L’encontre va començar amb els dos equips molt posats en el partit, amb un Balaguer que marcava el ritme de joc però amb el Borges controlant el rebot.

Es ficaven els locals per davant en els primers 10 minuts, però sense aconseguir marxar del tot al marcador. Un 4rt període amb molts errors permetia que el Borges es posés per davant amb un 30-31 a la mitja part. La 2a part era d’alternances al marcador, amb els visitants acumulant molts jugadors carregats de faltes i perdent força en el rebot, mentre que el Balaguer no ho aprofitava i perdia moltes pilotes. Un final molt intens va donar la victòria per la mínima als locals gràcies a una  bona defensa i tot i fer un 2 de 9 en tirs lliures en els últims 5 minuts.