Masia Farré CB Balaguer – BAC Agramunt

Masia Farré CB Balaguer 58-30 BAC Agramunt

Quarta jornada d’aquesta segona fase, que ens creuava amb el BAC Agramunt, un vell conegut de la primera fase.

El partit va tenir dos parts molt marcades, la primera, en que les jugadores locals van treballar amb seriositat, i concentració, aconseguint fer una excel·lent defensa que deixava a l’Agramunt amb tan sols 5 punts a la primera part, i un resultat de 39-5, i una segona part, en que es va deixar de treballar en molts minuts del joc i que l’Agramunt ho va aprofitar per retallar distàncies, aconseguint emportar-se la segona part per un resultat de 19-25.

Caldrà donar la versió de la primera part contra el CE Vedruna el proper partit després d’aquesta jornada de descans de Carnestoltes, si volem tenir opcions d’endur-nos la victòria. Ens esperen dos setmanes d’entrenament on mirarem de sumar al màxim!