Maristes Montserrat Lleida – CB Balaguer

Maristes Montserrat Lleida 64 – C.B. BALAGUER 71

Nova victòria del júnior del club en una pista complicada.

Cinquena victòria consecutiva del de la Noguera contra un combatiu Maristes, els locals necessitats de la victòria van plantejar un partit molt físic, el Balaguer però va sortir molt concentrat jugant amb ritme i atacant molt bé el joc estàtic aconseguint les primeres diferències de 10 punts. Els locals no es van fer enrere i amb una bona defensa van forçar males passades i van igualar el encontre.

Al segon quart una bona reacció dels júniors del club els va permetre marxar al descans +9, jugant un joc vistos. Aquestes diferències es van mantenir fins a l’últim període en el que el Maristes va aconseguir retallar lleugerament la diferència fins el 64-71 definitiu.

Pròxim partit, dissabte al camp de Fraga on es jugaran el liderat els dos equips invictes del grup.