Lluis Lax CB Lleida – La Dolceta CB Balaguer

LLUIS LAX C.B. LLEIDA 47- 58 C.B.Balaguer

Desena victòria seguida de les balaguerines. Aquesta vegada, davant d’un molt bon rival CB Lleida reforçat amb jugadores de categories inferiors.

Els primers minuts de les de Balaguer van ser molt bon bons; una defensa molt intensa i una bona organització amb atac feia que l’equip cadet aconseguís un parcial de 0-11 amb els primers quatre minuts de partit. A partir d’aquí, l’equip va començar a tenir certs problemes d’intensitat que tenien com a conseqüència errades de concentració. Aquestes errades, propiciaven males defenses que culminaven amb atacs pocs clars i pocs vistosos de les visitants.

Conscients que calia pujar l’ intensitat de partit, les de Balaguer així ho van fer i van aconseguir arribar a la mitja part amb un marcador favorable de 23-36.

La dinàmica de la segona part, va ser totalment diferent. Els problemes d’encert amb atac van fer que l’equip visitant deixés escapar molts punts fàcils de sota cistella.

Tot i no ser el millor dia de les balaguerines, van saber lluitar el partit i treure una victòria més.

El cap de setmana que ve, l’equip té jornada doble. Dissabte rep al Municipal de Balaguer el CB Balàfia, segon classificat de la lliga; diumenge, serà el torn que les balaguerines es desplacin a jugar a Artesa, tercer classificat.