Les 24 hores, tot un èxit!

AiKWaQK3CYRm4NuLsM23j2rUCjFEB6Tu2OJ--xwRqzFa

Un cop més, i  ja en van 47 el passat cap de setmana es va celebrar una nova edició de les 24 hores de bàsquet a Balaguer. Al llarg del dia de dissabte els més petits van tenir el seu lloc, disputant partits contra companys d’altres escoles i gaudint d’un ambient immillorable, a la tarda, ex-jugadors i ex-jugadores van poder recordar vells temps i gaudir també de minuts amb la pilota, i per acabar-ho de rematar els entrenadors del club van voler posar a prova als seus jugadors, reptant-los a un partit .

Durant la nit i matinada es va disputar el torneig sènior, amb partits d’una alta intensitat i alt nivell, la gran majoria amb marcadors molt elevats que afavorien l’espectacle. Amb el matí arribaven les semifinals, que va enfrontar Pilman Maquínaria i Sandokans, amb un resultat de 66 – 64 classificava a Pilman per la final després d’un partit amb alternances constants al marcador. A continuació van disputar la segona semifinal Containers i Sant Llorenç, després d’uns tres primers períodes molt igualats els Containers van trencar el partit al darrer quart i es van emportar el partit 69 – 51.

Així doncs la gran final la van disputar Pilman vs. Containers, que s’emportarien els primers, després d’un partit molt intens on els dos equips van dominar el marcador en algun moment del partit. Finalment el resultat va ser 67 – 61, després d’un gran matx per part dels dos finalistes.

Un cop més, agrair a tots els participants i voluntaris de les 24 hores, ja que sense ells no hagués estat possible, ens veiem l’any vinent! #somCBB