J9: Natural Optics CB Balaguer – CB Borges Garrigues

Natural Optics CB Balaguer 55 – 42 CB Borges Garrigues

Partit calcat al de l’anada, amb un inici molt fluix dels nostres, amb baixíssima intensitat, 10-14 en els primers 10 minuts, però amb un atac molt entrebancat i una defensa tova. Els següents dos períodes, igual que a la 1a volta, molt forts, amb una defensa exemplar i amb moltes ganes de robar pilotes, i en atac aprofitant les oportunitats tant del contraatac com del joc en estàtic. Marxem amb 6 punts per sobre al marcador al descans del partit.

L’inici de la 2a part idèntic al tram final de la 1a, moltes pilotes recuperades i gran moviment de pilota en atac, acompanyat d’un gran moment del Marc, que anota 11 punts en només 3 minuts. Amb 47-28 arribem als últims 10 minuts, que són gairebé de tràmit, doncs nosaltres tornem a la relaxació inicial, i els visitants estan esgotats per la poca rotació i el cansament de la forta defensa que hi ha hagut en certs trams del partit. Finalment 55-42 per seguir a la part alta de la classificació. La setmana que ve ens desplacem a Andorra en un partit complicat.