J9: Masia Farré CB Balaguer B 79-67 AE Sedis Bàsquet

Masia Farré CB Balaguer B 79-67 AE Sedis Bàsquet

Per fi va arribar la 1a victòria del filial balaguerí. Va ser un duel entre els dos cuers de la lliga, i es va començar decantant clarament pels visitants, que jugaven fàcil i anotaven davant la passivitat local, amb un 2-9 per començar. La primera meitat va continuar amb força errors per part dels dos equips, i un baix to defensiu general. Així doncs 34-39 al descans.

A la tornada el Balaguer semblava un altre, amb una defensa molt més intensa del que havia vist els primers 20 minuts, i a més amb un encert en atac que feia inútils els esforços dels de La Seu. 24-9 de parcial incloent 5 triples només en aquest quart. Als últims 10 minuts esforç estèril dels visitants, que anotaven però no podien contenir la ratxa anotadora dels jugadors locals. Així doncs finalment primera merescuda victòria contra un rival directe.

La setmana que ve desplaçament difícil al camp del líder.