J9: CB Morell – Consultors Cudós CB Balaguer

CB Morell 45 – 58 Consultors Cudós CB Balaguer

Tercera victòria de la temporada, la primera a domicili, d’un CB Balaguer que va realitzar un partit molt complet i seriós.

Després d’un primer quart erràtic en defensa i sense control del rebot, les jugadores locals agafaven una lleugera avantatge en l’electrònic. A partir del segon període, les noies de La Noguera, van controlar el partit mica en mica, i amb molt encert exterior, trencaven la zona local plantejada durant mols minuts. Fins a 9 triples va anotar l’equip Balaguerí que deixava sense efecte la 1-3-1 local. Una excel·lent segona meitat amb un parcial de 18 a 32  ens donava una victòria que ens permet agafar una mica d’aire i preparar amb més tranquil·litat el proper enfrontament.

El proper rival, el CB Cornellà, un dels clàssics del bàsquet català.