J9: CB Cappont – CB Balaguer

INKPRESSIO ECOLOGICA CAPPONT   86 – 53   CB BALAGUER

Un altra actuació decebedora del conjunt dels cadets masculins de Balaguer.

Si la setmana passada era una derrota dura (de les que fan mal) avui ha estat una vergonya. La setmana que ve (12/12/2015) el Torregrossa que no ha perdut cap partit i compte els partits per pallisses.

El primer quart 22 – 20, desprès d’aquests 10 minuts ja podíem haver marxat cap a casa, tot el que hem fet desprès una pèrdua de temps, totalment inútil.

Segon quart 26 – 11, tant sols anar incrementant el marcador els de Cappont, nosaltres de “paseo”.

Mitja part 48 – 31, una xerrada seriosa i a la pista.

Tercer quart 16 – 9, mes punts i “oles” pels nois de Cappont, nosaltres a veure-les passar.

Quart període 22 – 13, traca final, tot un espectacle, però lamentable.

Cal començar a fer la carta als Reis Macs d’Orient, necessitem agressivitat, molta agressivitat, i muntanyes de concentració, i també regals que segur que o farem millor, ànims nois, tenim feina i la farem.

Bon cap de setmana de la Constitució i la Puríssima, l’altra setmana ens tenim que “menjar” al Torregrossa.