J9: CB Balaguer – CB Bellpuig

C.B.Balaguer 64 – Papers C.B. Bellpuig 56

Molt bon partit del infantils contra un rival difícil. Inici de partit molt intens per part dels Balaguerins, molt concentrat en defensa i correcte en atac tot hi que fallant situacions de cistella fàcils aconseguien una diferencia inicial de 6 punts. Segona part amb la mateixa tònica, amb una bona concentració en defensa els de la noguera arribaven al descans amb el marcador 26-15 a favor.

Els jugadors conscients que el partit no estava tancat van sortir molt agressius a pista i a la concentració defensiva van afegir una pressió que va permetre córrer i anotar amb facilitat augmentant les diferències fins als +20. A partir de llavors els jugadors locals es van relaxar una mica i els visitant van retallar diferències fins el 53-40 definitiu.

En conclusió molt bon partit dels infantils, que tot hi que encara queda molt per millorar fan un pas endavant important en actitud i ganes. Pròxim partit contra Pardinyes un rival molt complicat.