J9: CB Balaguer – BF Viladecans

temp2013-2014 13 20131106 1529129606

CB BALAGUER  63   –   BF VILADECANS  43

Novena victòria de la temporada del sènior femení que milita al campionat de Catalunya de segona categoria. El Viladecans, amb un equip jove, tècnic i físicament bo, va plantejar un partit lent i travat col·locant-se en zona durant els 40 minuts del partit. Després d’un primer quart igualat (14 — 11), l’equip local va començar a afinar la seva punteria des de la línia de 6,25 i a equilibrar el seu joc interior – exterior i va aconseguir un parcial de 17 – 6 que situava un còmode 31 a 17 al descans. A la represa, mica en mica, les jugadores de la Noguera van anar ampliant l’avantatge fins arribar als 63 –  43 final. Destacar el debut de la júnior Júlia Altisent.

La propera setmana visitem la difícil pista del CB Calaf, partit molt complicat que posarà a prova a l’equip de la Noguera.