J9: CB Balaguer’99 – CB Torrefarrera

temp2013-2014 6 20131106 1210871923

temp2013-2014 6 20131106 1210871923CB Balaguer’99 B 87 CB Torrefarrera 36

Avui el nostre cadet ha ofert una cara diferent a la de la setmana anterior, començant amb molta intensitat, que ens ha permés començar amb 11-0 als 3 primers minuts. En l’aspecte ofensiu, avui s’ha treballat molt bé, oferint molts recursos i variants, i anotant tant al contratac com contra atac estàtic. L’inici del 2n quart ha sigut molt relaxat, i el Torrefarrera s’ha permés fer un parcial de 2-8 a favor seu, que ha servit per despertar-nos i tornar a defensar més fort; aquesta defensa però, ha tingut molts altibaixos en intensitat i concentració.

Finalment a la 2a part, 32-9 de parcial per tancar el marcador, oferint un molt bon joc d’equip a estones, i que esperem que es pugui mantenir el que quedi de lliga. Dissabte que ve ens desplacem al camp del Maristes on ens espera un partit complicat.