J9: CB Alpicat – Natural Optics CB Balaguer

CB Alpicat 42 – 52 Natural Optics CB Balaguer

Per fi va arribar la 3a victòria, i molt merescuda. L’equip va començar amb moltes ganes, un ritme molt superior al rival, i va ficar el 4-15 al marcador en 5 minuts. Poc a poc els locals però, començaven a escurçar distàncies ficant-se al mateix ritme.

Els visitants jugaven molt bé i organitzats, això ocasionava poder atacar amb més facilitat en cistella, però els locals tenien bon encert en el tir exterior, i tenien moltes oportunitats gràcies a l’eficiència en el rebot d’atac. La distància s’escurçava, però amb el Balaguer sempre per davant en el marcador. A falta de 6 minuts per acabar el partit, l’Alpicat ficava la por al cos dels visitants amb el 42-43 que semblava prometre un final molt igualat. A partir d’aquí 0-9 de parcial pels de Balaguer, amb una molt bona feina per part de tot l’equip per sentenciar el partit i guanyar de pas l’average amb el rival.

Ara ja només queda rebre a l’Almenar a casa en l’últim partit de la 1a fase abans de la parada de Nadal.