J9: Bonet Cars CB Balaguer – BC Almenar

Bonet Cars CB Balaguer 51 – 34 BC Almenar

Cinquena victòria vital del júnior del CB Balaguer en la 9a jornada de la lliga que li dona la classificació virtual per la copa federació i el 5é lloc provisional.

Les balaguerines no començaven bé el partit, mancades d’intensitat i del carisma que les caracteritza, veien com l’Almenar no es desenganxava en el marcador, i fins i tot s’arribava al descans amb un perillós 19-23 per les visitants.

En l’inici del 3r període les locals seguien fora del partit i l’Almenar es situava 7 a sobre, 21-28 al minut 25 de partit, des d’aleshores, una excel·lent intensitat defensiva, sumada a una concentració molt més elevada feien que les locals sumessin un espectacular parcial de 30-6 que acabaria matant el partit. Finalment, 51-34.

Caldrà mantenir el nivell dels últims 15 minuts si es volen competir els dos pròxims partits, contra Sedis i Maristes, dos dels equips favorits a emportar-se el campionat. El primer, dissabte 12 a les 12.30 al Poliesportiu contra Sedis.