J9: B. C. ALMENAR – BONET CARS C. B. BALAGUER

B. C. ALMENAR 45 – BONET CARS C. B. BALAGUER 55

Nova victòria del C. B. Balaguer en un partit avançat del campionat territorial cadet femení, aquest cop dissabte al matí a la pista del B. C. Almenar, en un matx poc vistós que ens va fer patir més del que esperàvem.

L’inici va ser clarament favorable a l’equip visitant, malgrat la defensa zonal plantejada per les locals des del primer minut, vam saber defensar agressives tota la pista i això ens va permetre encistellar fàcilment al contraatac i agafar avantatge còmode a l’electrònic. A partir del segon quart, la dinàmica va canviar una mica, l’Almenar cada vegada es tancava més i el poc encert de cara a cistella, així com el cúmul de faltes del Balaguer va fer que no es pogués augmentar la diferència i s’arribés amb un obert 16 – 28 a la mitja part.

A la represa, el ritme del partit no canviava, la nostra defensa agressiva ens feia pecar de faltes innecessàries i elles insistien amb la zona que no ens deixava atacar còmodament i ens va portar a moments de confusió. Arribant a l’últim minut amb només 8 punts a favor, vàrem saber aguantar el resultat tot i acabar jugant un dels pitjors partits de la temporada.

Ens hem de quedar amb la victòria i preparar el proper, a casa contra el C. B. Lleida.