J8: Natural Òptics Balaguer – CB Cervera

temp2013-2014 8 20131106 2089792736

temp2013-2014 8 20131106 2089792736NATURAL ÒPTICS BALAGUER 56 – CERVERA MOBEL LINEA VERD 6

Aquest passat dissabte al matí al poliesportiu, les infantils del C. B. Balaguer sumaven la seva cinquena victòria al campionat territorial infantil femení, contra un Cervera que no va poder entrar en joc en cap moment.

Des del primer minut de partit, el joc va ser clarament decantat cap a l’equip local, que tot i no jugar un dels seus millors partits i cometre molts errors tant en atac com en defensa, va saber recuperar moltes pilotes per acabar amb cistelles fàcils, així com no permetre que les visitants anotessin més d’un punt abans de la mitja part (29-1).

Després del descans la dinàmica del partit va ser la mateixa, un Cervera molt desencertat però increïblement lluitador malgrat el resultat del marcador i un Balaguer que volia tancar el matx el més aviat possible. I Així va ser, a l’inici del 7è període vam arribar a la diferència de 50 punts (56-6), fet que encara no ens havia passat en el que portem de lliga.

Malgrat tot això, s’ha de dir que en molts moments vam patir per poder atacar, degut a la duresa i les ganes de les jugadores visitants que no van baixar els braços en els quaranta minuts de joc. La setmana que ve anem a Guissona a jugar el millor possible!