J8: CBAlmacelles – Masia Farré CBBalaguer

CB Almacelles 102-69 Masia Farré CB Balaguer B

El millor partit de tota la temporada, justament en una pista molt complicada, el camp del 2n. Vam començar molt forts, molt seriosos al darrera, ficant un 2-12 en 7 minuts fruit de la diferència d’intensitat. Els locals no acabaven de ficar-se en el partit, potser convençuts de que el resultat s’acabaria decantant cap ells veient la classificació d’uns i altres. Tot i així, una gran defensa visitant deixava als locals amb només 19 punts a la mitja part.

A la tornada els de Lleida es van ficar més les piles, llegien molt bé el nostre atac i ens ficaven molts problemes amb una gran defensa per part d’ells. L’encert exterior amb 4 triples en el 3r quart ens donava encara l’avantatge al marcador, amb 45-40 a falta de 10 minuts per acabar. Últim quart molt intens dels dos equips, ficant tota la carn a la graella conscients de que hi hauria final ajustat; intercanvi de cistelles fins al final, on la fortuna dels tirs lliures ens porta a la pròrroga.

Pròrroga que vam saber jugar molt bé, els deixem en una sola cistella de 2 en 4 minuts, i amb 66-70 entrem en l’últim minut, on la qualitat local decanta el partit, dos triples gairebé consecutius de Prunera (32 punts) decideixen injustament un partit cap als locals.

Així doncs seguim sense estrenar-nos amb victòria a la lliga, però conscients de que jugant així aviat començarem a veure els resultats.