J8: CB Ponts – Clínica Dental Balaguer B

equips temporada 2012 2013 11 20121014 1416930299

Després de la primera derrota i de jornada de descans tornàvem de nou en la competició encara faltats de ritme pel tancament d’impacsa, i això es va notar en el desenvolupament del partit. Sortint frescs en el primer quart aquest va ser nostre amb un parcial de 9-22 amb una bona circulació de pilota i tancament del rebot defensiu podíem sortir al contraatac, la història va canviar a partir d’aquí quant la evident falta de ritme per l’absencia d’entrenaments ens va passar factura. En el segon i tercer quart la diferencia en el marcador no es va moure i ja se sap que quant t’enfrontes amb aquests equips que barallen cada pilota i la desventatja que porten no es gaire gran es creixen i et poden arribar a crear molts problemes. I es el que va passar en l’últim quart en el que l’equip local es va arribar a posar a només quatre avall aquí es quant va sorgir la veterania dels nostres jugadors i no van deixar que la cosa anés a pitjor i aconseguir la victòria que era el més important. Seguim en la bona línia de bons resultats.