J8: CB Martorell- CB Balaguer

temp2013-2014 13 20131106 1529129606

CB MARTORELL-SOLVIN SAF 35 CB BALAGUER 75

Vuitena victòria de la temporada del sènior femení que milita al campionat de Catalunya de segona categoria. Després d’un primer parcial molt igualat (13-15), un espectacular segon periode (6-27) va trencar el partit en favor de les noies de la Noguera, que van atacar amb molta paciència i encent exterior la zona plantejada per l’equip local durant molts minuts de l’encontre. Amb 19 a 42 al descans, vam afrontar la segona meitat com si el partit comencés de nou i així, mica en mica, vàrem ampliar la diferència fins al 35 – 75 final. Aquesta no és la diferència real entre els dos equips, però l’encert visitant i la baixada de braços de les locals van provocar aquesta àmplia diferència davant un bon equip de la categoria.

L’equip continua creixent, però cal millorar en el treball setmanal. Més il·lusió i dedicació en cada entrenament, perquè solament així continuarem competint amb condicions.

El proper rival, el BF Viladecans, un perillós rival que l’any passat ens va guanyar en dues ocasions i que mostra un estil de joc que no s’adapta massa bé a les nostres condicions. Per tant, encontre molt complicat on caldrà donar el millor de nosaltres mateixes.