J8: CB Cervera – CB Balaguer

temp2013-2014 5 20131106 1408295573

temp2013-2014 5 20131106 1408295573CB CERVERA 60 – CB BALAGUER 65

Poca defensa, zero rebot, pocs efectius, bon resultat

Defensa assignatura pendent. Agressivitat molt poca. Rebot inexistent. Avui hem anat a Cervera amb el que teníem, quatre cadets, mes un altre cadet mig lesionat i dos infantils (gracies nois) que sense ells no podríem tirar. Una setmana de pocs entrenaments i amb una execució molt justeta, per tant necessitem millorar, per tant no progressem adequadament.

Començament molt fred, poca mobilitat, poca agressivitat, bastant relaxats, com si tinguéssim tot el temps del mon, al ritme de ja ho farem, ja guanyarem, primer període 13-08 primer avis de que els nois del Cervera estaven per la feina. I la defensa ? I el rebot ?

Segon període 20-21 un anar i tornar sense control i amb una mica d’efectivitat de cara a cistella. I la defensa ? I el rebot ?

Mitja part 33-29 comentem els primers 20 minuts, tots callats, tant sols l’entrenador fent preguntes a l’aire. No ho veiem clar, amb l’actitud dels primers 20 minuts el partit se’ns escapava, mirarem de sorprendre amb canvis defensius.

Tercer període 15-21 amb el canvi defensiu (zona 1-3-1) els sorprenem una mica i ens posem per davant al marcador 48-50.

Quart període 12-15, sense cap floritura i fent mes o menys el mateix acabem guanyant el partit, objectiu acomplert.

La setmana que ve descansem, l’altra cap de setmana el de la Puríssima també festa, no hi tornem fins diumenge 15/12/2013 a les 12,30 hores a Sicoris quedaria bonic sorprendre’ls per tancar l’any i la primera Fase amb un bon sabor de boca. Tot es possible.

Una premissa sense treball (AGRESSIVITAT – REBOT – ACTITUD – ENTRENAMENTS A TOPE……….) no es gaudeix fent el que ens agrada que es jugar a BASQUET. Un exemple de NUL treball el Barça d’aquest cap de setmana ni gaudeix ni fa gaudir. Un exemple de MOLT TREBALL EL RIO NATURA MONBUS, MOLTA AGRESSIVITAT GANES DE REBOT I SOBRE TOT ACTITUD. Desprès del partit es pot guanyar o perdre però un te que quedar satisfet del seu treball.