J8: CB Castellbisbal – CB Balaguer

CB CASTELLBISBAL A    37      CB BALAGUER  61

Setena victòria de la temporada del sènior femení del CB Balaguer que milita al campionat de Catalunya de segona categoria. El rival, el CB Castellbisbal, equip molt jove i amb força qualitat individual i molt intens i actiu en el seu treball. L’equip local va plantejar un partit travat, defensant zona durant 40 minuts i alternant diferents pressions tota la pista. Malgrat que l’equip visitant mai es va sentir còmode a l’encontre, sempre va manar al marcador. Solament el desencert des de la línia de 6,25 mantenia amb opcions a les jugadores locals. Després d’una primera parti igualada, però amb petites diferències visitants, s’arriba al descans amb un ajustat 20 a 23. A la repressa tot va canviar, una defensa molt més intensa i dura del CB Balaguer, pressionant tot el camp, tapant les línies de passada i controlant el rebot va provocar un clar 5 a 22 que decantava el partit en favor de les noies de La Noguera . El tercer periode va servir per ampliar una mica la diferència i continuar treballant per a la millora de l’equip.