J8: CB Bellpuig – Bonet Cars CB Balaguer

CB Bellpuig Tallers Caselles 56 – 66 Bonet Cars CB Balaguer

Quarta victòria del Bonet Cars contra un Bellpuig que no va posar els coses fàcils a les visitants.

El partit començava malament per les visitants, les de l’Urgell molt posades al partit prenien la iniciativa al marcador i a la pista. Un Balaguer desconegut flotava per la pista, permetent contraatacs en gairebé cada jugada i deixava que el rival jugués a plaer, només un alt desencert feia que les locals no marxessin en el marcador. Tot això, sumat a un percentatge molt baix en els tirs lliures feia que el Bellpuig marxés al descans per davant al marcador, 29 – 27.

La segona part començaria igual, les locals començaven a marxar al marcador i fins els dos últims minuts el Balaguer no va començar a jugar, un parcial de 2-10 en permetia arribar a l’inici de l’últim període 6 punts a sobre. Una altra baixada de concentració feia que el Bellpuig es posés a només un punt a falta de 5 minuts, aleshores l’equip va aparèixer i finalment es va arribar a un 56 – 66 per les de la Noguera.

L’equip ha de millorar molt en defensa per poder competir els partits que vindran, que seran d’una dificultat extrema i per poder competir haurem de donar la nostra millor versió.