J8: CB Balaguer – CENG Mobles LLobet

CB Balaguer 55-52 CENG MOBLES LLOBET

Última jornada de la primera fase de la categoria Cadet Masculí que era decisiva pel liderat del grup. El CBBalaguer defenia liderat contra el Ceng Mobles Llobet. Va ser un partit amb una intensitat defensiva alta, no permetent altes anotacions. Així ho reflecteixen el primer i el segon quart, 14-12 i 13-11 respectivament. Els 2 primers quarts es van decantar a favor del que tenia més encert de cara a cistella. Ningú regalava res. En el 3r quart, en canvi, el nivell anotador dels 2 equips va pujar però la intensitat defensiva va baixar, deixant un parcial de 21-23 i marxant al 4rt període amb un 48-46 al lluminós. L’últim període es va caracteritzar per moltes errades en atac dels equips, fet que va reduir l’anotació del quart dràsticament, finalitzant amb un 7-6 i deixant un marcador final de 55-52. El CBBalaguer acaba líder i invicte la primera fase.