J8: CB Balaguer – Axis Fisioterapeutes CB Lleida

CB Balaguer 80 – 32 Axis Fisioterapeutes CB Lleida

Nova victòria del Balaguer, aquest cop contra el CB Lleida. Després d’un ajustat partit al Municipal de Cappont, l’equip sabia que la dificultat del partit era molt gran i que calia estar al 100% per treure-ho endavant.

Des del minut 0 la intensitat a pista va ser excel·lent, bona defensa del “no passa”, pocs despistes defensius i un cert ordre en atac que van fer possible arribar al descans amb un marcador molt favorable, 48-13.

A la represa durant dos períodes l’equip va deixar de treballar, i va ser aleshores quan el CB Lleida va aprofitar per mantenir el marcador igualat i fins i tot guanyar un dels períodes. En els dos últims les balaguerines van tornar a treballar de valent i van seguir eixamplant la diferència fins al 80-32 final.

Ara ens esperen dos partits complicadíssims per acabar la 2a Fase. Primer visitarem la pista del CN Tàrrega, on intentarem millorar el resultat de la primera volta.