J8(2F): Natural Optics Balaguer – MARISTES MONTSERRAT

equips temporada 2012 2013 5 20121014 1331153167

20 MINUTS FATALS I 20 MINUTS APANYADETS

Portem uns dies que ens costa molt de posar-nos les piles per treballar (als entrenaments) i lògicament desprès als partits ens passa el mateix, quant volem no podem.

Es el segon partit que perdem seguit a casa i sense ser nosaltres mateixos. Els equips contraris, son molt bons però nosaltres també ho fem força be, ha estat una llàstima perquè portàvem una bona dinàmica, però hi posarem tot el que calgui i mes per tornar a ser nosaltres mateixos.

Avui Maristes, amb el seu crac a pista (tot el partit), ens ha fet 25 puntets, gens malament.

Del comentari inicial dir que durant els primers 20 minuts hem anotat 21 punts, molt malament, els altres 20 minuts hem anotat 39 punts, millor en tot, actitud, encert, treball, defensa i atac.

Comença el partit amb un parcial de 13-21 Maristes, amb el seu crac fent honor a lo de crac, no el podíem parar, nosaltres amb una “pajara” tremenda.

Segona quart parcial de 08-13 Maristes, aquí els hi hem parat el seu jugador franquícia i la cosa s’ha igualat.

Mitja part parcial de 21-34 Maristes, ens confabulem per donar-li la volta al marcador i al nostre joc que era mes aviat penós. Som hi!!!!!!!.

Tercer període parcial de 16-11 Balaguer, els tornem a parar el seu joc interior, comencem a pressionar tota la pista i la cosa dona els seus fruits.

Quart període parcial de 23-19 Balaguer, hem treballat 20 minuts i quasi ens endúiem el partit, minut 39 i el marcador 58-61 Maristes, casi o aconseguim.

Be, la setmana pròxima Calaf equip dur, costarà però ho intentarem. Al partit de la primera volta de la segona fase victòria del Balaguer per 54-46 a casa.