J8(2F):CB La Selva – CB Balaguer

equips temporada 2012 2013 4 20121014 1106327647

El C.B. Balaguer perd a domicili contra el C.B. La Selva 1 per un ajustat 57-51. L’inici del partit va ser molt igualat amb un primer parcial de 16-16 on els dos equips van donar una imatge molt bona tant en defensa com en atac. Era un partit molt dinàmic amb intercanvi de cistelles. El segon quart va anar pel mateix camí tot hi que les balaguerines van estar una mica menys encertades de cara a la cistella, però la diferencia no era mès que de 4 punts arribant al descans amb un 28-24 a favor de les locals. A l’inici del tercer quart les locals van imposar el seu ritme de joc amb una defensa més agressiva i més encert en atac. Però no només va ser fruit de les locals aconseguir un parcial de 19-5, ja que va haver polèmica arbitral, ja que a les de Leyva se les castiga amb personal qualsevol contacte i a les visitants no, i es quan l’entrenador visitant Alex Leyva va demanar explicacions a l’àrbitre i se’l va sancionar amb una tècnica. Per lo tant l’equip visitant va ser ajudat per el col·legiat. Es llavors quan les balaguerines amb una diferencia de 18 punts al marcador van realitzar un parcial de 10-22 on van posar en problemes a les locals, malgrat això el resultat final va ser 57-51.

Cal destacar la gran actuació de tot l’equip en general per la imatge que es va donar i per l’esforç i sobretot la gran actuació de Torres, A. que amb 16 punts va ser la màxima anotadora del partit.