J7: Sedis Alfa Consult – Natural Òptics Balaguer

equips temporada 2012 2013 5 20121014 1331153167

equips temporada 2012 2013 5 20121014 1331153167Derrota clara i contundent.

Tant sols 18 minuts (marcador tancat) i gracies, res a veure el Balaguer d’avui amb el de la setmana passada.

Amb 18 minuts partit liquidat, MOLTES FELICITATS ALS JUGADORS DE LA SEU D’URGELL.

I avui BRONCA pels jugadors del Balaguer, hi ha maneres i maneres de perdre un partit, cal recordar als nostres jugadors dos paraules màgiques d’aquest esport una es la ACTITUT i l’altra  DEFENSA.

Setmana nefasta d’entrenaments i per rematar la feina FESTA MAJOR i per si no n’hi havia prou el partit dissabte al mati a la Seu d’Urgell.

Partit molt curt, un primer període amb un parcial de 33-05 ho diu tot, nosaltres el Balaguer de “FESTA” i ells la Seu d’Urgell amb la granota de treball, a fer basquet “del bueno”, literalment ens han passat per sobre.

Segon període, millor dit part del segon període, marcador tancat al minut 8 d’aquest quart amb un parcial de 25-03, poca cosa cal dir, el resultat es prou explícit, comentar que nosaltres seguíem igual de “festa” i ells a rematar la feina.

A la mitja part comentar que pitjor no ho podíem fer i que ara començava un nou partit, sense marcador i amb teoria una mica mes tranquils i relaxats.

Be doncs, hem entrat al tercer període i nosaltres igual, empanats totalment i ells una mica mes condescendents, tant sols ens pressionaven a mitja pista cosa que feia que nosaltres poguéssim sacar de fonts.

I per fi el quart període, “mas de lo mismo”, hi ha partits que costa Deu i ajuda arribar al minut 40, això que els 22 minuts sense marcador son a temps corregut.

I la setmana que ve el Lleida, equip d’un altra “galàxia”, l’encontre a casa seva tant sols ens van deixar fer 4 punts.

Ens tornarem a posar les piles i tornarem a vèncer, segur.