J7: CB Mollerussa – Natural Òptics Balaguer

equips temporada 2012 2013 5 20121014 1654753471

equips temporada 2012 2013 5 20121014 1654753471CB MOLLERUSSA 18 – NATURAL ÒPTICS BALAGUER 84

Còmoda victòria del CB Balaguer a la lliga junior territorial. Un voluntariós Mollerussa que

Solament va aguantar al partit els 5 primers minuts de joc. Un parcial de 15-0 en els darrers minuts del primer quart va encarrilar l’encontre en favor dels de la Noguera. Un 8 a 27 al 1r quart i 8 a 21 al segon deixaven el partit sentenciat al descan amb un clar 16 a 48.  El treball defensiu del Balaguer no va decaure i solament va deixar anotar 2 punts més al Mollerussa en tota la segona part, que va finalitzar amb un clar 2 a 36, per acabar el matx amb un contundent 18 a 84.

Destacar l’alt ritme de partit que vàrem intentar portar ja que el Mollerussa va pklantejar una defensa zonal 2-3 durant tot el partit que dificultava la fluidessa ofensiva en estàtic dels visitants.

Sisena victòria de la temporada que consolida en el liderat del grup al Balaguer.

La propera setmana ens visita el Pardinyes, un partit difíl que caldrà treballar de valent per poder superar.