J7: CB Bell-lloc – CB Balaguer B

CB BELL.LLOC 66 – 86 CB BALAGUER B

Partit corresponent a la novena jornada, i teniem un dels rival mes complicats i a mes a mes fora de casa la classificació esta tant comprimida que sumar en aquests partits es vital. Avui es un d’aquells dies que un entrenador es sent satisfet amb els seus jugadors perque han fet la feina a la perfecció sense cap pero, matx dificil, baixes, jugadors que estan amb el A i veus que els que tens disponibles surten a deixar-se la pell per emportar-se el partit… en fi un orgull de poder entrenar a aquest grup de persones que saben competir al 100%.

En referent al partit vam començar els dos equips molt igualats fins al final del primer quart que vam aconseguir un parcial de 5-12 que ens distanciava una mica en el marcador, ja en el segon quart una serie de parcials tant a favor com en contra deixava el lluminós en una ventatja de +6. Ja en la represa intercanvi de cistelles fins que dos parcials de 0-6 i 1-6 ens varen fer entrar amb una diferencia de +12. ja en l’últim quart un bon encert desde la linea de 6’25 ( 11 triples en tot el partit) va decantar definitivament la victoria al nostre favor. En definitiva bona defensa bones transicions de contraatac i bon encert de tir tant de tres com de mitja distancia van fer un gran partit contra un molt bon equip.MOLTISSIMES FELICITATS EQUIP!!!!!!!!