J7: CB BALAGUER 77 – 55 CN TÀRREGA

CB BALAGUER 77 – 55 CN TÀRREGA

Victòria molt més treballada del que reflecteix el marcador.

Un molt bon inici amb bon joc i velocitat en la presa de decisions va marcar una diferència de 14 punts. La defensa individual dels locals va posar moltes traves als targarins. Que van mantenir-se al partit gràcies a la lluita en el rebot i les segones opcions.

El segon quart es va anivellar amb el cansament dels de la noguera.

El descans els va venir molt bé als locals per recuperar forces i organitzar-se una mica més, tot per poder distanciar-se a 18 punts que amb un mal final de tercer quart va quedar en sol 12 punts i amb un 2+1 dels de l’Urgell a l’inici del darrer període van posar el partit a 9 punts i després d’un intercanvi de cistelles els vermells van estar seriosos i en els darrers 5 minuts van aconseguir un parcial de 14 a 3 que va acabar de decantar el partit.

Un partit per felicitar als nois júnior pel gran treball d’equip que van fer dissabte contra un molt bon Tàrrega que segur que posarà les coses difícils a la tornada.

Proper desplaçament al camp d’un Balàfia que està fent por que només a perdut un partit en les set jornades.