J7: Bonet Cars CB Balaguer – CB Bell-lloc

Bonet Cars CB Balaguer 58 – 50 CB Bell-lloc

Després de la desfeta en l’anterior jornada, el júnior femení necessitava sumar una victòria i fer un bon partit contra un Bell-lloc que no li posaria gens fàcil.

El partit va començar amb domini visitant, però després de 5 minuts les balaguerines van sumar un parcial de 12-0 que giraria la dinàmica, aleshores les visitants van passar a realitzar una defensa zonal molt tancada, permetent tirs exteriors en tot moment, i dificultant el joc alegre que hagués beneficiat a les locals. Amb un ritme travat, s’arribava al descans amb un ajustat 27-24.

La segona meitat seguiria igual, on les locals, més posades al partit aconseguien eixamplar la diferència fins a 9 punts al final del 3r període. Però aleshores una baixada de concentració sobretot en defensa, faria que el partit es tornés a ajustar, només dos punts per sobre a falta de tres minuts. Aleshores, un bon encert exterior i un ritme més elevat van permetre arribar al final 58-50.