J7: Aracena Sant Josep B – Salud Automoció Balaguer

equips temporada 2012 2013 13 20121014 1106400834

equips temporada 2012 2013 13 20121014 1106400834Després de tres derrotes consecutives els nois de Balaguer viatjaven a Badalona a trencar aquesta ratxa, ens enfrontàvem amb un dels cuers i teníem l’esperança de tornar amb una victòria i així va ser. Davant havia un equip molt jove que defensarien fort i ajudats amb una pista petita ens ficarien en dificultats el partit. El primer quart va començar bé pels de la Noguera amb un parcial de 5-13 gràcies a uns atacs ràpids i dinàmics i una defensa ajustada que creava dificultats als locals. Ja en el segon quart la relaxació del Balaguer i una pujada d’encert de l’Aracena van fer que el marcador anés al descans dos per damunt pels visitants. El tercer període va ser un costant intercanvi de cistelles i cap dels dos equips es va poder distanciar del marcador. Ja en l’últim quart la major veterania del Balaguer van fer que els minuts decisius es decantessin pels de la capital de la noguera arrivant a assolir la major diferencia en tot el matx. Cal destacar l’actitud de tot l’equip que en els moments mes compromesos van saber treure tot el caràcter que porten dins. Felicitats  a tots !!!