J7 (2F): Natural Òptics Balaguer – Pifarre CB Bellpuig

equips temporada 2012 2013 5 20121014 1331153167

Com si d’un partit de futbol es tractes avui el Bellpuig ens ha agafat tot el partit fora de joc.

Molt poca agressivitat, molt poca rotació de pilota davant la zona plantejada pel visitant, poc encert i molt,  molt adormits. Vist el partit d’avui crec que no son superiors a nosaltres, tot i que cal fer millor les coses i sobre tot molta mes actitud.

Donarem la derrota com si fos un accident, cosa que no desmereix la victòria dels nois del Bellpuig i per tant,  nomes resta felicitar-los.

Hem començat el partit molt freds, ni atac ni defensa, ells amb una zona 1-3-1 ben plantats al darrera, rebotegant i surtin al contraatac. Així ha començat i hem acabat el primer període, un parcial pobre de 09-12 desfavorable pels interessos del Balaguer.

El segon període parcial d 07-08 desfavorable, igual que l’anterior poc de tot inclòs el marcador, una mica pírric, de Hambol.

Mitja part parcial de 16-20 desfavorable, comentem quatre coses, pitjor no pot anar, a poc que millorem poder disputar i guanyar aquest partit. Som hi!!.

Tercer període parcial de 12-21 desfavorable, en aquest període dos parts ben diferenciades, una fins al minut 7 on ens posem 28 a 28 l’altra nefasta fins al minut 10 parcial de 0 a 13 pels nois del Bellpuig fent les coses fàcils robo pilota o rebot, contraatac i cistella. Aquí ens ha marxat el partit de les mans.

Últim període parcial de 18-17 favorable, un intercanvi de cistelles i poca cosa mes, ells han continuat amb la seva zona 1-3-1 com tot el partit.

Be, la setmana pròxima Maristes al partit de la primera volta de la segona fase victòria del Balaguer per 42-46 a casa seva, aquests cap de setmana incògnita, quin Balaguer ens trobarem ?, dissabte a les 11 del mati sortirem de dubtes, os hi esperem a tots.