J6: Flor de Vimbodí Pardinyes – CB Balaguer

temp2013-2014 11 20131106 1130831253

temp2013-2014 11 20131106 1130831253Flor de Vimbodí Pardinyes 43 -CB Balaguer 70

Aquest diumenge els Balaguerins van guanyar un partit contra un rival que no va posar les coses fàcils.

L’inic dels visitants va trencar el partit amb un parcial de més 19 que pràcticament va tancar el partit, la bona defensa dels visitants va permetre als visitants poder córrer i anotar.

A partir del segon quart el partit es va enrarir i va despitar als de la noguera que no van fer un bon final de segon quart rebent un parcial de 11 a 3 en els últims 5 minuts de quart.

En la represa els júniors del club van tornar a agafar sensacions i van tornar a distanciar-se i així acabar amb les opcions de Pardinyes de remuntar el partit.

Aquest cap de setmana descans i a treballar 15 dies pensant amb el partit a casa contra Maristes un rival de la part alta de la taula.