J6 Cep Vallfogona – C.B. Balaguer

equips temporada 2012 2013 3 20121014 1533704571

Partit al que vam arribar amb importants absències ja que tan sols érem 7 i amb molts punts que finalment van guanyar les jugadores del CEP Vallfogona.equips temporada 2012 2013 3 20121014 1533704571

Vam començar força malament i vam acabar el primer quart 14-6 perdent, els 14 punts van ser de la mateixa jugadora de la 22 amb la que vam tenir molts problemes per defensar.

Els següents quarts les noies van sortir amb molta més intensitat i van defensar molt bé arribant a la mitja part per davant, només algunes superioritats en alçada de les seves jugadores feia que es mantinguessin al partit.

Desprès de la mitja part les noies del Balaguer van acusar el cansament i van baixar el ritme encaixant un altre parcial al 5e període de 16-2, al següents quarts vam seguir molt igualats però a diferencia de la primera part ja no ens quedaven forces per remuntar arribant al final amb un 79-68 favorable al CEP Vallfogona.

Va ser un partit en el que vam quedar molt igualats en el numero de períodes guanyats 4-4, però al que van arribar molt cansades. Content per la intensitat i per les ganes demostrades al partit, esperem ser més jugadores al pròxim i intentar jugar millor.