J5: CBBalaguer – BCMoraBanc Andorra

CB.Balaguer 65-63 B.C. Morabanc Andorra

Partit corresponent a la nostra quinta jornada ja que la primera vam descansar. Ens enfrontàvem a un equip de nivell molt similar al nostre i aixi ho demostra el resultat. En el primer quart intercanvi de cistelles i marcador ajustat al final (-1) ja en el segon seguim amb la mateixa tónica encara que les visitants van marxar en alguns moments de set les locals van saber reaccionar fins al -3 del descans. En el tercer si que aconseguim desplegar el nostre joc i un parcial de 15-0  ens fica +12 al començament del quart quart i aqui en mes de tancar el partit ens vam ficar una mica nervioses i vam permetre a l’Andorra recuperar-se i acabar nomes +2 al marcador. Coses a millorar moments finals per tot lo altre felicitar a les jugadores perque van assimilant molt ràpidament la nova categoria. FELICITATS NOIES!!!!!!!!!!