J5: CBBalaguer – BACAgramunt

C.B. Balaguer 109 – 10 BAC Agramunt

Sisena victòria de les balaguerines que es mantenen invictes en aquesta primera volta de la lliga regular.

Partit molt desigualat i irregular per part de les locals. Un primer període amb moltes errades defensives i força encert de cara cistella va permetre a les juniors del Balaguer agafar una bona distància en el marcador. El segon quart, en canvi, les joves jugadores van fer una molt bona feina defensiva deixant sense anotar al bàsquet Tremp en tot el quart. Pel que fa la segona meitat va haver-hi estones on les locals van jugar amb idees i conceptes clars en atac i fent una bona feina defensiva; en canvi, hi va haver estones on no es va saber aprofitar les superioritats i es va mostrar molt desencert de cara a cistella.

La propera jornada, les juniors del CBBalaguer es desplaçen a jugar al camp del Bellpuig, un rival de la part alta de la classificació. El partit es disputarà dijous a les 20:30h.