J6: CBAlmacelles – Masia Farré CBBalaguer B

CB Almacelles 102-69 Masia Farré CB Balaguer B

Partit resolt ja en el 1r quart, sense possibilitats de poder guanyar el partit. 30-9 en els primers 10 minuts, amb els locals anotant amb molta facilitat i sense contemplacions. 5 triples i molt moviment de pilota per trobar cistelles clares, davant de la inoperància visitant, que mirava més que defensava. Al 2n quart els de Balaguer veuen la llum en atac, però la defensa continua sent inexistent, per molts canvis defensius que es provin. 58 punts en 20 minuts, amb 8 triples dels locals i el partit vist per sentència.

La 2a part va ser força diferent, però poc s’hi podia fer ja. La defensa visitant va millorar, tampoc costava gaire, i els locals també van baixar el seu encert, i perquè no dir-ho, el seu ritme de joc. Això va permetre veure una 2a part molt més igualada, amb el Balaguer jugant sense pressió i anotant amb relativa facilitat; de fet al final del partit vam anotar 12 triples davant dels 10 locals, ningú ho hagués dit al principi del partit.

Al final, una 2a part per l’esperança mentre recuperem efectius per poder lluitar en millors condicions per la 1a victòria.