J6: CB Lleida – CB Balaguer

temp2013-2014 8 20131106 2089792736

temp2013-2014 8 20131106 2089792736C. B. LLEIDA 3 75 – 38 C. B. BALAGUER

Tercera derrota del C.B.Balaguer al campionat territorial infantil femení, aquesta vegada contra el líder en el partit que donava inici a la segona volta.

A priori, ja era un partit complicat pel fet d’enfrontar-nos al millor equip del nostre grup, a més anàvem amb només set jugadores que ho van donar el màxim durant els quaranta minuts de joc.

El partit va començar, per sorpresa, força igualat, amb les visitants que sortien desprenent ganes de competir des de l’inic, però un seguit de males defenses i pilotes perdudes van deixar que les locals sortissin fàcilment al contraatac i a la mitja part el marcador fos 35 – 14 favor de les locals.

A partir d’aleshores ja vam notar molt el cansament i cada vegada la diferència al marcador s’anava eixamplant fins arribar al final del partit amb el resultat de 75 – 38 en contra.

Hem d’estar orgulloses del treball de dissabte i seguir entrenant. Remarcar i donar les gràcies a la Júlia Genè per l’esforç realitzat venint a jugar tot i tenir un esquinç al turmell.