J6: CB Bell-lloc – CB Balaguer

CB Bell-lloc 64 – 58 CB Balaguer

Partit d’infart!

Derrota del sènior femení territorial del CB Balaguer al campionat territorial de Lleida. Derrota treballada desprès de una pròrroga i de tenir el partit amb alts i baixos de les noies de Balaguer.

Sortida amb poc encert de les visitants a la línia de tirs lliure i amb poca intensitat defensiva, arribant al marcador a un parcial de 10-19. Apretem amb defensa, ajustem el nostre joc i mica en mica ens fiquem al partit per arribar al descans amb un parcial a favor del local de 36-24.

Tercer període pèssim, amb un parcial de 14-3, on deixem anar el partit i arribem a una diferència de punts de 23 punts. En l’últim període les Balaguerines van arriscar al màxim i van jugar amb 4 exterior i una interior provocant molts errors defensius de les locals i provocant contraatacs i pèrdues de pilotes de les locals, fent una remuntada de parcial de 4-27. A la pròrroga continuava igualat i les errades en els tirs lliures van permetre a les locals endur-se la victòria amb un resultat de 64-58, van fer una remuntada espectacular per tal d’arribar a la pròrroga però al final no va poder ser.