J6: BTB Dicoma Binefar A – C.B. Balaguer

temp2013-2014 9 20131106 1154406517

temp2013-2014 9 20131106 1154406517BTB Dicoma Binefar A 71 – C.B. Balaguer 11

Partit contra Binefar A, possiblement el millor equip de la categoria. Vam començar el partit amb molt poca intensitat i contra un equip que defensivament esta molt concentrat i es molt agressiu ens va fer molt de mal.

Durant el partit ens va costar molt superar la pressió de sortida que realitzava el Binefar i també fer un bon balança defensiu, molts dels punts locals van venir desprès de precipitacions i contraatacs, el poc encert i concentració de cara cistella fa provocar el 25-6 de la primera part.

Les dues segones parts l’equip va jugar molt millor, però va arribar molt cansat al tram final del partit en el que el Binefar no va baixar els braços demostrant una superioritat física notable. Finalment al últim minut del 6é període ens van tancar marcador.

En conclusió mal partit dels Infantils contra un equip superior però no tant. Pròxim partit contra Tremp, 1r classificat.