J6: BC Morabanc Andorra – CB Balaguer

BC Morabanc Andorra 72- CB Balaguer 84

Partit corresponent a la sisena jornada de la categoria cadet masculí entre BCMorabank Andorra i CBBalaguer. Els visitants van començar el partit en una tònica general molt bona. Encert en atac i intensitat en defensa, i així els hi donava la raó el lluminós, anant al final del primer quart 8-27. Al segon i tercer quart, els de la Noguera es van relaxar i els patrocionats per Morabank van ser els que van pujar la intensitat al partit, retallant així tota la diferència del primer quart i anant al darrer període 2 punts a sota (59-61). Els granes, veient que se’ls podia escapar el partit, van tornar a posar una marxa més i els engranatges van començar a girar, acabant l’últim quart am un 13-23, i deixant un marcador total de 72-84.