J6: BC Morabanc Andorra – Bonet Cars CB Balaguer

BC Morabanc Andorra 74 – 37 Bonet Cars CB Balaguer

Tercera derrota del júnior femení del CB Balaguer després de donar la pitjor versió contra un gran equip. Ja des del minut u les andorranes van prendre la iniciativa en el marcador, amb un Balaguer amb una intensitat i ritme insuficient veia com a poc a poc s’anaven escapant en el marcador. Al descans 40-20.

A la represa es va produir un esperançador 0-5, però l’esperança es va apagar als pocs minuts quan l’Andorra va prémer l’accelerador. Finalment el resultat va ser un 74 – 37 que no mostra la diferència real dels dos equips, però si del nivell en que els equips van estar a pista durant el partit.

Cal fer una mica de reflexió i autocrítica per analitzar les causes de la derrota, i treballar per millorar-ho, és un mal resultat que ha de servir per seguir treballant tan o millor que ara fins a poder assolir el nivell necessari per competir en aquesta categoria.