J6 (2F): BORGES GARRIGUES – CB BALAGUER

equips temporada 2012 2013 5 20121014 1331153167

Bona actitud davant un fluix Borges

Partit plàcid, tranquil, fàcil, dels que costa posar s’hi, però els nois del Balaguer avui i desprès d’una nit de “carnaval” han fet els deures, i sobre tot hi han posat molta, molta actitud, felicitats per la victòria.

Marcador tancat al minut 32 de joc, parcial de 25-76.

El partit ha començat amb una pressió a tota la pista (per evitar sorpreses) per part del Balaguer i el resultat ha estat un parcial de 08-27 favorable al Balaguer, el Borges, sorprès, tant sols ha pogut veure-les venir i encistellar desprès d’algun fallo amb la pressió del Balaguer.

El segon quart ha estat un calco del primer però sense tanta efectivitat del Balaguer, el parcial ho diu tot 11-14 favorable al Balaguer.

Be, mitja part i molta feina feta, parcial de 19-41, uns breus comentaris per ajustar algunes coses que no es feien prou be i tornem a pista, tranquils i relaxats, el marcador ajuda.

Tercer període parcial de 06-31 favorable als nois de Balaguer, fem la pressió a mitja pista, la concentració, fent ajudes i tallant pilotes mes l’encert de cara a cistella han fet que el marcador es dispares tant.

Quart període parcial de 00-04 favorable al Balaguer hi es tanca el marcador, minut 32 de partit, tot igual el Balaguer treballant i fent espectacle i els nois de Borges fent el que podien. Cal dir que els nois de Borges en cap moment ens han fet zona (cosa fàcil amb la que els hi venia damunt) i en cap moment han deixat de intentar-ho, felicitats per l’esforç nois.

La setmana que ve partit difícil, contra el líder, empatat amb nosaltres i el Cervera a cinc victòries i una derrota, no cal dir que necessitarem la força i l’empenta de la nostra afició, vos hi esperem ha tots.

El partit serà el dissabte a les 11 del mati, no hi falteu, l’espectacle es garantit o almenys ho intentarem.