J5: Natural Optics CB Balaguer – Maristes Montserrat

equips temporada 2012 2013 4 20121014 1171110985

equips temporada 2012 2013 4 20121014 1171110985Natural Optics CB Balaguer – 94 Maristes Montserrat – 43

Bon partit dels jugadors del Balaguer on va destacar l’atac molt per sobre de la defensa, que va ser intensa a l’inici i gairebé nul·la la resta del partit. Un bona arrancada els primers 10 minuts va ficar un 39-3 al marcador, gràcies com ja s’ha dit a una intensa pressió i moltes pilotes robades, a més d’una bona rotació de la pilota i encert en el tir exterior. A partir d’aquí el Maristes es va revifar i els locals van viure de la renda, parcial de 42-36 en els següents 20 minuts. Només en un moment del 7è període va tornar la intensitat inicial, amb 13-4 de parcial per tancar el marcador per diferència de 50 punts. Un partit bo dels infantils, però ni de bon tros el millor de la temporada.